Serverrum køling

Serverer og andre IT-enheder afgiver enormt meget varme og er samtidig følsomme over for høje temperaturer. Derfor er det særligt vigtigt at sikre temperaturstabilitet for at forebygge nedbrud samt nedsat ydelse og levetid, som kan ende med at have store konsekvenser for virksomheden.

Serverrum køling kræver detaljeorienteret kvalitetsarbejde

Selv små temperatursvingninger kan være afgørende for et serverrum, og hos Trioterm har vi specialiseret os i at opsætte serverrum køling med præcision og øje for detaljen. På den måde er du sikret stabil temperatur, høj driftsikkerhed og de bedste forhold til dine IT-enheder.

Komplette køleløsninger til dit serverrum

Vi har mange års erfaring og bruger vores ekspertise til at finde den bedste løsning til hver enkelt virksomhed. Gennem en dialog med kunden kortlægger vi det præcise behov og identificerer eventuelle udfordringer. Det gør det muligt for os at dimensionere og installere komplette løsninger skræddersyet til virksomheden – og du er sikret præcis det, du har brug for til en fornuftig pris.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Med udgangspunkt i dine ønsker tilbyder vi uforpligtende rådgivning om serverrum køling, og vi sammensætter også gerne et godt tilbud på en unik løsning.
Kontakt os på telefon 98 19 07 77 eller mail info@trioterm.dk.